Konténer rendelés IX. kerület

Megosztás

Konténer rendelés IX. kerület

Rendeljen konténert tőlünk, akár azonnal!
Kedves IX. kerületi Érdeklődő!
Nálunk olcsó konténer rendelés lehetséges (06 30 90 30 300), a konténer rendelés után akár egy hétig, díjtalanul is Önnél maradhat felár nélkül, mert 400, különböző méretű konténerünk van.

Konténer rendelés árak Budapesten

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

Konténeres sittszállítás árak köbméterenként:
Konténeres sittszállítás I. kerület       7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás II. kerület      7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás III. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IV. kerület     6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás V. kerület      6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VI. kerület       6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VII. kerület    6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VIII. kerület   6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IX. kerület     6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás X. kerület      6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XI. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XII. kerület    7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIII. kerület    6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIV. kerület  6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XV. kerület   6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVI. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVII. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVIII. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás  XIX. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XX. kerület   6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXI. kerület  7.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXII. kerület  8.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXIII. kerület  7.250 Ft-tól

IX. kerületi konténer rendelés információk

Az árak 2-3 m3 törmelék IX. kerület területéről történő elszállítására vonatkoznak, de egy minimális összeggel többért a legnagyobb konténereket is szállítjuk Önnek.

konténer rendelés IX. kerület
.

IX. kerületi konténer rendelés – hasznos tudnivalók

A hulladékok közé ne tegyen lebomló zöldhulladékot!
Sittszállítás akár azonnal!

Konténer Ferencváros, Gubacsidűlő és József Attila lakótelepek. A 9. kerületi belváros közelében a konténereket társasházaknak általában tőlünk rendelik a cégek az építési munkákhoz. A vállalatunk több mint 20 éve szállítja a konténereket a Ferencvárosba, és a bennük lévő hulladékot a hivatalos hulladéklerakókba szállítja.

konténer 9. kerület

Az elmúlt években különböző építési és bontási területeken az Úllői út és a Határ út közelében lévő vállalatokkal és magánszemélyekkel hatékonyan együttműködtünk. Konténeres hulladéktároló tartály bárhová a IX. kerületben. Ha építési vagy felújítási munkák előtt áll, rendelje meg most a konténert!

A 9. kerület belső részein található szűkebb utcák és kijárási tilalom miatt a konténerszállító teherautó a legjobb megoldás a hulladékok elszállítására, mivel járműveink a város valamennyi részét el tudják érni.

A közterület használatához jóváhagyás szükséges. Az építéshez kapcsolódó létesítmények (pl. állványozás, a munkaterület elzárása, irodakonténerek és tartozékok), valamint a közterületen lévő építmények és hulladékok kezelése és tárolása a közterületen nem engedélyezhető a járda azon szakaszán, ahol a javasolt beépítés akadályozná a gyalogos forgalmat vagy az úttestre lépő gyalogos észlelését. Zöld területeken tiltott a hulladék tárolása, amikor az véglegesen károsítja az ott található növényzetet, és nem lehet helyreállítani.

konténer Ferencváros

A közterületnek az építési munkálatok idejére történő felhasználásáról szóló szerződés szükség esetén a következőket írja elő: ömlesztett anyagok tárolása konténerekben, a beton és habarcs keverésének és előállításának tilalma közterületen.

A közterület használatáért díjat számítanak fel. A bruttó földhasználati díjakat a közterület tevékenységenkénti besorolásának és a közterületen folytatandó tevékenység típusának figyelembevételével határozzák meg. A közterület használati díjait évente, havonta vagy naponta határozzák meg: https://net.jogtar.hu/rendelet-kereso/gyors?council=ix-kerulet

A Szerviz-Trans Kft. felelősséget érez Ferencváros tisztaságáért. Társaságunk az elmúlt években tucatnyi építési munkához biztosított konténereket a 9. kerületben. Munkatársaink mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a hulladék ártalmatlanítása és eltávolítása szakszerű és pontos legyen. RENDELJEN konténert a 9. kerületbe egy igazi szakértő csapattól!

Konténer csapatunk nagy szakértelemmel és nagy felelősséggel végzi a konténer hulladék szállítását Ferencvárosban. Például szállítottuk konténereinket a Határ út és az Üllői út körüli építkezési és bontási helyekről a hulladéklerakóba.

konténer rendelés ix ker

Az esetek 99%-ában ügyfeleink teljesen elégedettek voltak az általunk nyújtott pontos és kifogástalan szolgáltatással. Tehát, ha a 9. kerületben épít, felújít vagy építést tervez, ajánlatos néhány nappal előre megrendelni a konténert telefonon, e-mailben vagy közvetlenül a megrendelőlap segítségével. Mindenben segítünk!

Szűk utcák találhatók sok helyen szerte a Ferencvárosban, és a behajtási tiltás miatt több helyen a konténeres teherautó az optimális forgatókönyv a hulladékok elszállításához, mivel a város egyes részei nagyobb járművekkel nem érhetők el. Még egyszer felhívjuk a figyelmét arra is, hogy ha a konténert közterületen szeretné parkolni, akkor a Ferencváros közterület-felügyeleti hatóságánál kell helyfoglalási engedélyt kérnie, amely sok esetben akár több napot is igénybe vehet.

Ezért érdemes időben megrendelni a konténert, és időben felkészülni a jóváhagyásra. Konténer munkatársaink különös figyelmet fordítanak Ferencváros és a környezet tisztaságára, hogy minden szállított konténert ponyvával borítsanak, és a legnagyobb gonddal közlekedjenek a kerület gyakran szűk helyein teherautókkal. Megszabadulunk a romoktól, a szeméttől és a zöld hulladéktól!