Konténer rendelés IV. kerület

Megosztás

Konténer rendelés IV. kerület

Köszöntjük a honlapunkon! Nálunk olcsó konténer rendelés lehetséges (06 30 90 30 300), a konténer rendelés után akár egy hétig, díjtalanul is Önnél maradhat felár nélkül, mert 400, különböző méretű konténerünk van.

Konténer rendelés árak IV. kerület – Budapest

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

Konténeres sittszállítás árak köbméterenként:
Konténeres sittszállítás I. kerület       7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás II. kerület      7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás III. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IV. kerület     6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás V. kerület      6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VI. kerület       6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VII. kerület    6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VIII. kerület   6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IX. kerület     6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás X. kerület      6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XI. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XII. kerület    7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIII. kerület    6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIV. kerület  6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XV. kerület   6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVI. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVII. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVIII. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás  XIX. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XX. kerület   6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXI. kerület  7.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXII. kerület  8.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXIII. kerület  7.250 Ft-tól

IV. kerületi konténer rendelés információk

Az árak 2-3 m3 törmelék IV. kerület területéről történő elszállítására vonatkoznak, de egy minimális összeggel többért a legnagyobb konténereket is szállítjuk Önnek. Az aktuális ár függvénye az elszállított hulladék fajtájának, illetve a rendelés gyakoriságának és mennyiségének.

KONTÉNER RENDELÉS IV. KERÜLET, ÚJPEST

Konténert szállítunk Budapest IV. kerület következő részeire: Népsziget, Székesdűlő, Újpest Istvántelek, Káposztásmegyer, Megyer.

Mihez rendelhetek konténert?

Az építés során keletkező építési és bontási hulladékok, felújításból származó szemét, beleértve a bútorokat, asztalokat, háztartási hulladékot, ruházatot, kerékpárokat, gyermekjátékokat és az itt fel nem sorolt, egyéb hulladékokat.

konténer rendelés IV. kerület

Fontos megjegyezni, hogy a szóródó hulladékot zsákokba kell helyezni. Alternatív megoldásként, ha nehéz homogén anyagot adunk hozzá, akkor azt a konténerben alulra kell helyezni.

Cégünk konténerszállítási tarifái tartalmazzák a konténer kiszállítását, a kívánt helyre történő kirakodást, az egyeztetett időpontban a konténer eltávolítását, a hulladék vagy hulladék utólagos professzionális válogatását és a hulladék kezelését, valamint saját telephelyünkön a válogatást követően az újrahasznosításra történő továbbszállítását. Természetesen, ha szükséges, átvételi elismervényt állítunk ki, amelyet alkalmazottunk a fizetéskor átad Önnek a számlával együtt.

A konténer tartalmával kapcsolatos tudnivalók

A tároló konténerbe kerülhetnek: a sitt, az építőanyag, a lebontott tégla, a habarcs, az apró betondarabok, az építési hulladékok, az építőanyagok csomagolása, illetve az ajtók és ablakok leszakadt részei, az egyéb építési hulladékok, amelyek az épületek, házak és lakások felújítása során keletkeznek.

Minden ingatlan, ház, épület, raktár, társasház lebontásakor vagy építésekor nagy mennyiségű hulladék keletkezik. Professzionálisan el tudjuk szállítani hulladékátvételi elismervény kiállításával, a konténeres hulladékszállításra egyedi árat kínálunk!

konténeres sittszállítás árak

Mit nem lehet tenni konténerbe?

Kátránypapír, pala, palafedés, festék, autógumi, hígító, egyéb vegyszerek, olaj, olajjal szennyezett textil, rongyok, elemek és akkumulátorok, szórakoztató elektronikai és telekommunikációs berendezések, háztartási gépek.

Területfoglalási engedély Újpesten

Ha a konténert nyilvános helyen, közterületen, utcán, parkolóban, illetve nem saját tulajdonában álló területen szeretné elhelyeztetni, akkor itt kell kérelmet benyújtani:

Budapest Fővárosa, Újpest kerületi polgármesteri hivatal

Cím: 1041 Budapest István út 14. Fsz. harmadik

Fax: 231-3299

E-mail: [email protected]

Ügyfélfogadási idő:

  • hétfő: 14:00-18:00
  • szerda: 10:00-17:00
  • péntek: 08:00:12:30

Pénztári órák:

Hétfő: 14: 00–17: 00

Szerda: 10-13 és 14-16

Péntek: 9-12

Letölthető területfoglalási engedély IV. kerület – nyomtatvány:

KÉRELEM KÖZTERÜLET-HASZNÁLAT ENGEDÉLYEZÉSE IRÁNT

Hulladék és szemét szállításakor figyelembe kell venni, hogy a szállító jármű mérete miatt a minimális kapuszélesség 260 cm, a minimális magasság pedig 320 cm. A jármű saját tömege miatt a helytelenül lealapozott burkolat megnyomódhat és károsodhat szállítás közben. Ezért nem vállalhatunk felelősséget.

konténer méretek

Ebben az esetben ajánlatos kisebb (könnyebb) konténert rendelni. A konténer szállításakor a konténeres kocsi letalpal, amely szintén károsíthatja a burkolatot. Ezért a helyet úgy kell megválasztani, hogy a kert, telek illetve burkolat károsodásának kockázata a lehető legkisebb legyen. A sofőr ezzel kapcsolatban semmit sem tehet, és felelősség sem terheli.

Építkezési törmelék elszállítása a IV. kerületben: a mai felgyorsult világunkban fontos, hogy ügyfeleink olyan magas színvonalú szolgáltatást kapjanak, amely sok időt és energiát takarít meg számukra, egyúttal minimalizálja a munkához kapcsolódó stresszt.

E célok elérése érdekében egy magasan képzett csapattal dolgozunk, és modern konténeres műszaki felszereléssel rendelkeznek a teherautóink.

Konténeres szállítás és sitt szállítás Budapest 4. kerület, Újpest .