Konténer rendelés III. kerület

Megosztás

Konténer rendelés III. kerület

III. kerület konténer rendelése perceken belüli indítással! Tisztelt Érdeklődő! Konténeres sittszállítás kedvező áron, a 06 30 90 30 300 számon, a konténer rendelés után akár 1 hétig, díjtalanul is maradhat felár nélkül, mert 400 különböző konténert tudunk biztosítani.

Konténer rendelés árak Budapesten

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

Konténeres sittszállítás árak köbméterenként:
Konténeres sittszállítás I. kerület       7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás II. kerület      7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás III. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IV. kerület     6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás V. kerület      6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VI. kerület       6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VII. kerület    6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VIII. kerület   6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IX. kerület     6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás X. kerület      6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XI. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XII. kerület    7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIII. kerület    6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIV. kerület  6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XV. kerület   6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVI. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVII. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVIII. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás  XIX. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XX. kerület   6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXI. kerület  7.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXII. kerület  8.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXIII. kerület  7.250 Ft-tól
Az egységárak a konténer méretének függvényében eltérhetnek és nettóban értendők.

III. kerületi konténer rendelés információk

A fenti árak 2-3 m3 sitt elszállítására vonatkoznak, de pár ezer Ft-tal többért akár a legnagyobb konténerek szállítását is vállaljuk. Az aktuálisan garantált konténer rendelési ár a szállított hulladékok típusának, valamint a rendelés gyakoriságának és mennyiségének függvénye.

Felújít, újat épít vagy lebont egy épületet a 3. kerületben? Megjöttél a megfelelő helyre! A SZERVIZ-TRANS Kft. 1995 óta szállít magmaradt építési hulladékokat és szemetet a 3. kerület minden részéből!

A SZERVIZ-TRANS Kft. számára fontos gondoskodni arról, hogy a 3. kerületi hulladékot megfelelően ártalmatlanítsák.

Ez elősegíti az egyének, valamint a vállalkozások és a közösség megszabadulását a felesleges sittől, szeméttől és a zöld hulladéktól.

konténer rendelés III. kerület

A 3. kerület Budapest egyik legnagyobb kerülete, de viszonylag könnyen megközelíthető utakkal rendelkezik, így a SZERVIZ-TRANS Kft. járművei viszonylag gyorsan eljuttathatják a kért konténereket a megadott címre.

A SZERVIZ-TRANS Kft. csapata korábban már több tucatnyi nagyobb építkezésen segítette az elmúlt 10 évben a 11-es út mentén bonyolított építkezéseket.

A keletkező hulladék, ipari törmelék és sitt konténerekkel való hulladékszállításában nyújtott hathatós segítséget.

A tavasz közepétől ősz közepéig tartó megnövekedett konténerigények miatt azt javasoljuk, hogy ebben az időszakban néhány nappal korábban jelezze megrendelési igényét.

Információ a 3. kerületi területfoglalási engedély megszerzéséről

A III. Óbuda kerületben a vonatkozó engedély iránti kérelmet letölthető formában kell benyújtani a szükséges mellékletekkel (pl. hely térképes megjelölése, illetékbélyeg).

Az önkormányzat műszaki osztálya ezt követően felülvizsgálja a kérelmet, és szükség esetén felszólítja az ügyfelet a hiányosságok kijavítására, illetve a helyszíni ellenőrzés elvégzésére.

Ha minden rendben van, az önkormányzat átadja az engedélyt a kérelmezőnek.

Nagyon fontos, hogy a konténerek tárolásakor a nyilvános tereknek a konténerek legfeljebb 3 napig történő tárolására való felhasználására vonatkozó engedélyezési eljárást az ügyfelek fogadásának gyorsított kezelése mellett az alábbiak szerint hajtsák végre:

  • A pályázatot legkésőbb a közterület használatának kezdete előtt kell benyújtani.
  • A nyilvános földhasználati díjat a kérelemmel egy időben kell megfizetni.
  • A hozzájárulást az önkormányzat adja ki a kérelem benyújtásának napján.

Bővebben: https://obuda.hu/blog/igazgatas/kozterulet-hasznalati-kerelem/

KONTÉNER RENDELÉS III. kerület régiójában

KONTÉNER BUDAPEST 3. kerületben és övezetében

Cégünk hulladékgazdálkodási engedélyének és hosszú távú kapcsolatainknak köszönhetően szinte bármilyen típusú hulladékot el tudunk szállítani Budapest III. kerületéből. Hétfőtől szombatig állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Szinte valamennyi típusú hulladék szállítása lehetséges, kivéve a veszélyes hulladékokat. Megfizethető árú konténer bérlés Budapest III. kerületében.

A szállítás 3, 4, 5, 6, 7, 8 m3-es konténerekkel történik! A kihelyezett konténer rakodására 7 napja van.

A fahulladék, papírhulladék, kerti hulladék, zöldhulladék, építési hulladék, bontási hulladék eltávolítását olcsón és gyorsan elvégezzük a III. kerületben!

FONTOS! Kérjük, mihamarabb jelezze telefonon, hogy mikorra kéri a konténert, mert így könnyebben tudunk Önnek megfelelő méretű konténert garantálni.

sittszallitas III. kerület
.

III. kerületi konténer rendelés – hasznos tudnivalók

Egy hulladéktároló konténer utcai elhelyezésekor biztosítani kell a parkolóhelyet, ahol a konténerszállító kocsink sikeresen le tudja tenni és fel tudja venni a konténert.

A konténer kihelyezéséhez meg kell kapnia a területfoglalási engedélyt a III. kerületi önkormányzattól. A konténer lerakásakor ne legyen semmi útban (villanyvezeték, fa, bokor), hogy a konténerszállító autó beférjen az adott területre, Ön pedig kényelmesen meg tudja pakolni a konténert a lehető legrövidebb úton mozgatva a hulladékokat és törmelékeket.

A konténerek a szállított törmelékek és sitt szóródását megakadályozó hálóval felszereltek, azonban ettől függetlenül csak olyan anyagokat rakjon a konténer tetejére, ami nem tud lepotyogni szállításkor. A hulladékok közé ne tegyen lebomló zöldhulladékot!

Lakások, házak és egyéb – inert hulladékként ismert – épületek újjáépítéséből, felújításából vagy lebontásából származó hulladékok, például vakolat, tégla darabok, cserépmaradványok, kerámiák, csempék, betontörmelékek stb.

Kertekből, parkokból, erdőkből származó szemét, zöld hulladék, például vágott fű, levelek, ágak, növényi darabok, faforgács, szalma, faforgács, magvak stb, komposztálható anyagok, fadarabok, kerti zöldhulladékok stb.

Felújít, épít vagy lebont egy épületet a 3. kerületben? Jó helyre jött! Konténeres cégünk több mint 25 éve szállít felesleges építési hulladékot és szemetet a 3. kerület minden részéből! A Szerviz-Trans Kft. számára fontos annak biztosítása, hogy a 3. körzetben található hulladékot megfelelő módon ártalmatlanítsa. Ez segít az egyéneknek, a vállalkozásoknak és a közösségnek is megszabadulni a felesleges ipari törmelékektől, szeméttől és a zöld hulladéktól

A 3. kerület Budapest egyik legnagyobb kerülete, de viszonylag könnyen megközelíthető utakkal rendelkezik, így cégünk járművei viszonylag gyorsan ki tudják szállítani a kért konténereket a címre. Az elmúlt 10 évben a konténer hulladék elhelyezésében nagy szerepet vállaltunk.

A konténerek iránti nagyobb kereslet miatt tavasz közepétől októberig javasoljuk, hogy néhány nappal azelőtt adja le megrendelését, hogy szüksége lenne rá ebben az időszakban. RENDELJEN egy konténert a 3. kerületbe!

error: Content is protected !!