Konténer rendelés I. kerület

Megosztás

Konténer rendelés I. kerület Budavár

Konténer rendelés I kerület – akár 1 órán belül.

Tisztelt Látogatónk!

Nálunk olcsó konténer rendelés lehetséges (06 30 90 30 300), a konténer rendelés után akár egy hétig, díjtalanul is Önnél maradhat felár nélkül, mert 400, különböző méretű konténerünk van.

Konténer rendelés árak Budapesten

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

sittszallitas I. kerület
.

Rendeljen konténert az 1. kerületbe

Az 1. kerületben a hozzáférhetetlen részeken is dolgozunk (például a Budai Vár). A Budai várba való bejutás sajnos sok esetben nehéz, például nappali csúcsidőben vagy ünnepnapokon.

Mivel az 1. kerület nagy turisztikai terület, tisztasága nemzeti érdek! Az 1. kerületi kollégáink gondoskodnak arról, hogy az utcákra ne kerüljön szennyeződés, például oly módon, hogy a tartályokat jól szigetelő ponyvával fedik le.

A SZERVIZ-TRANSZ Kft. konténereket szállít az 1. kerület minden részébe, hogy a Gellért-hegy bármely utcájára szállítsunk konténereket Krisztinavárosból, Tabánból, Várból és Vízivárosból.

Most feladja a konténer igényét! Különösen a tavasz közepétől ősz közepéig javasoljuk, hogy a szükséges konténereket néhány nappal előre megrendelje a magasabb követelmények miatt!

konténer rendelés I. kerület

A SZERVIZ-TRANSZ Kft. szolgáltatásaiban nincsenek rejtett költségek, csak a weboldalunkon feltüntetett összegeket kell fizetni a konténerekért.

Rendeljen konténert az 1. kerületben MOST!

Az ügyfélszolgálat elérhetőségei a Kapcsolat menüben találhatók!

Információk a konténer megrendelése előtt!

Konténert szállítunk a Budapest 1. kerületének következő részeire: Halászbástya, Budavári palota, Tabán, Várkert bazár

HOGYAN ÉS MILYEN KONTÉNERT RENDELJEK?

Rendelne-e egy konténert, amely alkalmas a társasházépítés és -felújítás, házfelújítás, átalakítás és bontás során keletkező törmelék eltávolítására? Ha olyan hulladékokat kell megsemmisítenie, mint bútorok, fémtárgyak, háztartási hulladékok és más hulladékok, amelyek nem szerepelnek a felsorolásban, hívja diszpécserünket.

Ha nehéz, homogén anyagot rakodik a tárolóba, akkor azt a konténer aljára kell elhelyezni. Cégünk tarifái tartalmazzák a konténer kirakodását a kívánt helyre, a megbeszélés időpontját, a konténer eltávolítását, a professzionális válogatást és a hulladék kezelését, újrahasznosítását. Természetesen, ha szükséges, átvételi elismervényt állítunk ki, amelyet alkalmazottunk ad át, amikor a fizetés megtörténik!

VÉLEMÉNYEK a SZERVIZ-TRANSZ Kft.-ről

Varga Balázs: “Megbízható cég, korrekt árakkal.”

Tóth Attila: “Gyors, pontos korrekt cég.! Köszönöm!”

Csongrádi László: “Csörgött az ember, aki jött, hogy elvigye, hogy hamarosan odaér. Amikor leértünk, azt láttuk, hogy a sofőr bácsi éppen visszadobálja az éjszaka kidobált dolgokat és ponyvával rögzíti a tartalmat, kérdés, beszólás, szitkozódás nélkül. Ilyen egy profi cég profi hozzáállása. Tőlük rendeljetek konténert!”

konténer szállítás

Területfoglalási engedély közterületeken – 1. kerület, Budavár

A kérelmező elismeri, hogy a kérelem benyújtása nem jogosítja fel a nyilvános tér használatára, és hogy a nyilvános tér használatáért díjat kell fizetni. A kérelemhez csatolni kell: a köztulajdonban lévő tevékenység gyakorlását engedélyező egyszerű dokumentum másolatát: egyéni vállalkozás esetén 30 napnál nem régebbi társasági nyilatkozatot; társadalmi és egyéb szervezetek aláírásának másolata esetén:.

Konténer igénylésekor vázlat a kért terület helyzetével, amelynek tartalmaznia kell a környező nyilvános területeket (utcákat). A vázlatnak tartalmaznia kell a szükséges területet a szükséges méretekkel, hogy a méret és a hely egyértelműen meghatározható legyen. Utca vagy járda használatakor az útkezelő hozzájárulása és a forgalomirányító képviselője, megadva az adott helyet.

Bővebb információ: http://www.budavar.hu/kozterulet-hasznalat

Felhívjuk figyelmét, hogy cégünk nem foglalkozik engedély kiadásával. Ezt Önnek kell intéznie. Ha bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban, örömmel segítünk, ha tudunk. Köszönjük megértését!

A konténer helye

Ellenőrizze a területet, ahová a konténert le szeretné helyeztetni.

Nyilvános terület: Nyilvános helyre területfoglalási engedély szükséges. Folyamatos pakolás esetén nincs szükség helyfoglalásra, ilyenkor a sofőr jelen van a konténer berakodása közben, és megvárja, ha 1 óra alatt végez.

Privát terület: Gondoljon arra, hogy a konténerszállító kocsi hogyan fér be a kapun.

Biztonság: A konténer lerakásakor ügyeljen arra, hogy nincsenek-e fák vagy ágak. A tárolót tanácsos olyan helyen tartani, ahol a közelben nincsenek veszélyeztetett tárgyak. Érdemes a konténert a lehető legközelebb tartani a hulladékhoz. Ha a saját ingatlanjára igényli a konténert, az autónak 2,8 méter széles és 3,8 méter magas kapura van szüksége a behajtáshoz.

A hulladék mennyisége

Becsülje meg okosan és körültekintően a hulladék mennyiségét.

Sokféle konténer: 4–8 m³ méretű konténereket rendelhet. Ha nem tudja pontosan megbecsülni a hulladék mennyiségét, akkor egy kicsit nagyobb konténert is rendelhet, mivel ekkor nem lesz szükség további konténerre.

Nagyobb mennyiségek: Több tíz vagy száz köbméter esetén gazdaságossági okokból tanácsos nagyobb konténereket rendelni.

A hulladék típusa

Határozza meg a hulladék összetételét: sitt, zöld, vegyes háztartás, lom.

Sitt: semleges, azaz nem lebomló anyagok, amelyek a vakolat, tégla, csempe, beton és egyéb falazási munkák során keletkeznek.

Zöld: levelek, ágak, lenyírt fű, szobanövények, azaz lebomló, élő növények.

Vegyes háztartás: általában háztartásból és lakásokból származó hulladék, amely nem tartalmaz veszélyes hulladékot.

Szemét: bútordarabok, fadarabok, fémdarabok, jellemzően azok a hulladékfajták, amelyek a hulladékkezelés során keletkeznek.

Mikor + hova kell kivinni?

Adja meg, hogy mikor kell a konténert kiszállítani.

Gyorsaság: ha sürgősen kéri a konténert, megpróbáljuk szállítani a lehető leghamarabb.

Ütemezés: Érdemes megrendelni a konténer napokat előre, hogy csapatunk pontosabban megtervezhesse.

Cím: a sofőrnek pontosan megadott helymegadásra van szüksége az időben történő címre érkezéshez. Ha tudnia kell bármi fontosat a címről, kérjük, jelezze nekünk telefonon!

Speciális igények

Kérjük, tudassa velünk előre, ha bármilyen különleges igénye van. Kollégánk ÁFÁ-s számlát és hulladék átvételi elismervényt állít ki Önnek.

I. kerületi konténer rendelés – hasznos tudnivalók

A konténer lerakásánál ne legyen útban semmilyen vezeték vagy fa, a konténerszállító beférjen az adott területre, Ön pedig kényelmesen meg tudja pakolni a konténert a lehető legrövidebb úton mozgatva a hulladékokat és törmelékeket.

A konténerek szóródásgátló védőhálóval vannak ellátva, de mindenképpen olyan hulladékot pakoljon a konténer tetejére, ami nem képes szétszóródni a konténer szállítása közben. A hulladékok közé ne tegyen lebomló zöldhulladékot!

Sittszállítás akár azonnal 06 30 90 30 300!