Konténer rendelés Budapest XVIII. kerület

Megosztás

Konténer rendelés Budapest XVIII. ker – konténer rendelése perceken belüli indítással!

Konténer rendelés Budapest XVIII. kerület

Budapest XVIII. kerületbe konténereket szállítunk: Pestszentimre, Pestszentlőrinc. Konténerszállítás, hulladék, építési törmelék, inert, vegyes hulladék szállítás a megrendelés napján! Cégünk a legolcsóbb konténert szállítja az építési és bontási hulladék elszállításához.

Ha a hulladék ártalmatlanításából származó hulladékot kell eltávolítania, beleértve a szerves hulladékot is, amely lehet a kertben kivágott, kertészkedésből származó növények hulladéka, vagy bármilyen más, fel nem sorolt hulladékot, hívja a diszpécsereket. +36 30 90 30 300.

Fontos, hogy a szóródó sittet zsákolja be. Alternatív megoldásként, ha nehéz, homogén anyagot tesz be, akkor azt a tároló konténertartály aljára kell helyezni.

konténer rendelés Budapest XVIII. ker

Konténer árak 18. ker

Cégünk tarifái tartalmazzák a konténer tárolását a kívánt helyen, a megbeszélt időpontra való kiszállítást, a konténer elszállítását, a sitt hulladék professzionális válogatást és kezelést.

Hulladékfajták 18. kerület

Természetesen szükség esetén kiállítunk egy átvételi igazolást, amelyet munkatársunk átad a fizetéskor! A sitt magában foglalja az építési és felújítási munkák során keletkezett építőanyagokat, lebontott téglákat, habarcsot, apró betondarabokat, hulladékot, építőanyagok csomagolását, ajtók és ablakok kereteit és egyéb építési hulladékokat.

Lakások, házak és egyéb inert hulladékként ismert épületek építéséből, felújításából vagy lebontásából származó hulladékok, például vakolat, tégla darabok, cserépmaradványok, kerámiák, csempék, betondarabok stb.

Kertekből, parkokból, erdőkből származó szemét, zöld hulladék, például vágott fű, levelek, ágak, növényi darabok, faforgács, szalma, faforgács, magvak stb, komposztálható anyagok, fadarabok, kerti zöldhulladékok stb.

A 18. kerület Üllői út körüli építési, felújítási és zöldövezeti munkákhoz több mint 20 éve minden nap 3 és 12 m³ közötti konténereket rendelnek cégünktől, a SZERVIZ-TRANS Kft-től.

olcsó konténer 18. kerület

Vállalatunk fontosnak tartja a biztonságos és professzionális hulladékszállítás biztosítását mindenki számára a 18. kerületben. Kiemelten fontosnak tartjuk a 18. kerület tisztaságát, ezért konténereink szóródásgátló biztonsági hálóval vannak felszerelve.

Így tisztán tarthatjuk a 18. kerületet! A konténer telefonon történő megrendelésének legegyszerűbb módja a telefon. További információért hívja az ügyfélszolgálatos hölgyeket, ha kérdése van, nézze meg a Gyakran Ismételt Kérdések + Válaszok oldalt. RENDELJEN egy konténert Budapest 18. kerületében MOST!

Területfoglalási engedély XVIII. kerület

Nyilvános területhasználati engedélyt kell beszerezni: az építéshez kapcsolódó létesítmények (pl. állványozás, a munkaterület elhatárolása, irodai konténerek, konténerek és tartozékaik stb.), valamint építmények és hulladékok elhelyezésére, kezelésére és tárolására. A közterület-használathoz való hozzájárulás csak ideiglenesen, bizonyos ideig teljesülhet.

A közterület-használati engedély iránti kérelmet a XVIII. A Petszentlőrinc-Pestszentimrei kerületi polgármester irodájában, a műszaki osztályon, egy nyomtatványon kell benyújtani, a csatolt mellékletekkel együtt.

A közterületek használatáért díjat számítanak fel. A díjat a tulajdonos fizeti a közterület tényleges használatától vagy a közterületen található létesítmény tényleges üzemeltetésétől függetlenül.

konténer 18. ker

A közterület-használati díjakat minden tevékenységre vonatkozóan megállapítják, figyelembe véve a közterület besorolását és a közterületen végzendő tevékenység típusát. Csökkenthető vagy elengedhető a közterület-használati díj összege: építési munkák, a kerület érdekében végzett felújítási munkálatok, egyedi elbírálás alapján végzett humanitárius és nonprofit célú tevékenységek olyan esetekben, amelyek külön elismerést érdemelnek.

Területfoglalási engedély letölthető nyomtatvány

https://www.bp18.hu/images/dokumentumok/onkormanyzat/nyomtatvanyok/vagyon-es-lakasgazdalkodasi-iroda/kozterulethasznalat.pdf

Vizsgálja meg azt a helyet, ahová el szeretné helyezni a tartályt. Mérje meg a hulladék mennyiségét.

Kátránypapír, pala, palatető, festék, autógumi, hígító, egyéb vegyszerek, olaj, olajjal szennyezett textíliák, rongyok, akkumulátorok, televíziók, telekommunikációs berendezések. Természetesen van olyan lehetőség is, ha a fent említett területek valamelyikéből származó hulladékot ártalmatlanítani szeretné.

Sitt hulladék:

  • Építési és bontási hulladék
  • Szerves hulladék
  • Vegyes háztartási hulladék
  • Bútor

Kérjük, tájékoztassa diszpécserünket arról, hogy szükség van-e a fenti típusú hulladékra, vagy pontosan miről van szó, amit el szeretne szállítani!