Konténer rendelés 22. kerület

Megosztás

Ha rövidesen épület felújítás, bontás, házépítés vagy kertészkedés előtt fog állni, akkor jó helyre került!

A SZERVIZ-TRANS Kft több mint 20 éve szállít konténereket a 22. kerület minden részébe.

Budafok és Nagytétény övezetébe az igényektől függően szinte naponta különböző méretű konténereket szállítunk felújításokra és építkezésekre.

Fontos a csapatunk számára, hogy Budafok-Tétény tiszta maradjon. Például a konténereket ponyvával takarva szállítjuk, hogy ne potyogjon sittes törmelék az útra.

Konténer árak XXII. kerület

Konténer árainkon felül nincsenek további rejtett költségek. Az árak mindent tartalmaznak: az üres konténer kiszállítását, 3-7 napos tárolást a címen, valamint a szeméttelepre való elszállítását és a hulladék ártalmatlanítását.

konténer rendelés 22. kerület

Ne halassza el a konténer rendelést az utolsó pillanatra, mert például nyáron sokkal nagyobb a kereslet a konténerek iránt, és okos dolog időben leadni a megrendelést. Rendelhet olyan konténereket is, amelyeket könnyebb rakodni, pl. egy talicskával.

Cégünk tarifái tartalmazzák a konténer tárolását a kívánt helyen, a megbeszélt időpont betartását, a konténer elszállítását, a sitt professzionális válogatását és kezelését. Természetesen szükség esetén kiállítunk egy átvételi igazolást, amelyet munkatársunk átad a fizetéskor!

Információk a nyilvános területfoglalásról – konténer rendelés 22. kerület

Ha egy építési tevékenységgel kapcsolatban több mint 30 négyzetméter közterület kerül felhasználásra, akkor a pályázónak biztosítékot kell nyújtania a tevékenység által okozott károk fedezésére, ideértve az építkezések forgalma által okozott károkat is meg kell térítenie.

A biztosíték szintjét a polgármesteri hivatal határozza meg, ismerve a helyszín adottságait, az elfoglalt közterület várható helyreállítási költségeinek becsült mértéke alapján. A biztosíték szintje nem haladhatja meg a várható helyreállítási költségeket. A biztosítékot külön közösségi számlára kell befizetni. A közterület-használati engedély megszerzésének előfeltétele a biztosíték megléte.

hulladék konténer 22. kerület

A közterület építési munkákhoz történő felhasználásakor, a konténer közterületének hulladékkezelés céljából történő felhasználásakor az építtetőnek engedélyt kell szereznie a hulladék közterület használatára.

A közterület-használati engedély kiadásának kérelmét legalább 5 munkanappal, de legkésőbb 120 nappal a 3. mellékletben felsorolt tartalommal rendelkező közterület tervezett használatának megkezdése előtt kell benyújtani.

A pályázat elbírálásakor prioritást kap a közterület használatakor az építmények újjáépítésével, javításával és állagmegóvásával kapcsolatos munkák elvégzése.

A közterület építési munkákhoz kapcsolódó tevékenységeihez, különösen az állványok, építőanyagok és hulladékok elhelyezéséhez való felhasználására csak az építési munka idejére lehet engedélyt kiadni.

sittes konténer szállítás XXII. kerület

Konténer rendelés a 22. kerületben – hulladékok fajtái

Az alábbi hulladékfajtákat szállíthatjuk Budapest XXII. kerületből:

Ha segíteni akar a munkában, és így keletkeznek a hulladékok, kerülje a különféle hulladékok keverését a konténerben.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Rakodhatja úgy a tároló konténert, hogy csak homogén anyagokat tartalmazzon:

  • inert hulladék
  • kerti hulladék
  • vegyes hulladék

Az inert hulladékban nem tud bekövetkezni fizikai vagy kémiai átalakulás pl. lebomlás útján. Nem szennyezi ezért a környezetben lévő felszíni és az alatti vizeket. Ilyen pl. a tégla, a beton, a csempe és a termőtalaj.

A kerti zöldhulladék az ingatlanunkból származó növényi maradvány, például: növényi hulladék és gallyak, ágak, növényi nyesedék.

A vegyes hulladék nagyon hasonlít a háztartási hulladékhoz, ezért el kell különíteni a többi hulladéktól. Pl.: felújításból származó sitt keverése háztartási hulladékkal vagy más lebontható szerves hulladékkal nem javasolt.

A konténer rendelés menete Budapest 22. kerületéből

  1. A megrendeléshez meg kell adni a tároló méretét.
  2. Konténer rendelése a következő konténerméretekkel: 4 m3, 5 m3, 6 m3, 8 m3.
  3. Ha sikerült meghatározni a megfelelő konténerméretet, akkor csak annyit kell tenni, hogy kapcsolatba lép velünk az egyik elérhetőségünkön!
  4. A konténer rendelést átlagosan 2-3 óra alatt teljesítjük!
  5. FONTOS, hogy optimális tárolási helyet találjon a konténernek, hogy hozzáférhető legyen és ne korlátozza a szabad forgalmat.
  6. A telepakolt hulladék konténert egyeztetett időpontban vesszük fel, majd biztonságosan elszállítjuk.

Milyen konténert rendelhetek?

Az építési és bontási hulladékok elhelyezése megfelelő konténerben, azaz konkrétan sittes konténerben, a hulladék ártalmatlanításából származó hulladékok, beleértve a bútorokat, fémtárgyakat, háztartási hulladékokat és egyéb fel nem sorolt hulladékokat.

Fontos, hogy a könnyen szétszóródó anyagokat zsákban tárolja. Alternatív megoldásként, ha nehéz, homogén anyagot adunk hozzá, akkor azt a tároló legaljára kell bepakolni.

A hulladék konténer tartalma

A sitt felöleli az építési és renoválási-helyreállítási munkák közben létrejövő építőanyagokat, bontott téglát, habarcsanyagot, kis betondarabokat, építőanyagok csomagolását, ajtók és ablakok kereteit és egyéb építési hulladékokat.

Minden ingatlan, iroda, épület, raktár lebontásakor vagy építésekor nagyobb mennyiségű törmeléket kell szállítani és kezelni. Ezt szakmailag megtehetjük egy erre a célra szóló megfelelő tanúsítvánnyal, amelyhez egyedi ajánlati árat adunk!