Konténer 16. kerület

Megosztás

Konténer rendelés 16. kerület

Konténer 16. kerület – konténeres sittszállítás akár azonnali indulással.

Tisztelt Érdeklődő! Konténer rendelés kedvező áron, a 06 30 90 30 300 számon, a konténer rendelés után akár 1 hétig, díjtalanul is Önnél maradhat XVI. kerület területén alapáron, mert van elég konténerünk.

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Ajánlatkérés, rendelés során kérjük, kérjen egyedi igényeire kalkulált árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

Konténer rendelés Budapest XVI. ker

Budapest XVI. kerületben konténert szállítunk a következő részekre: Mátyásföld, Ó-Mátyásföld, Cinkota, Árpádföld.

konténer 16. kerület

Vegyes konténer rendelés Budapest XVI. ker.

A tároló konténerek 3 kategóriáját különböztetjük meg:

  • Kizárólag tiszta építési és bontási hulladék (sitt)
  • Hulladék (papírhulladék, műanyag hulladék, fa, fém, üveg stb.)
  • Vegyes konténerek: a fentiek közül bármi lehet a sittes konténerben.

Cégünk a fent felsoroltak közül a legolcsóbb áron biztosít konténereket Budapest 16. kerületében. Ha az ártalmatlanítás során összegyűjtött hulladékot (beleértve a bútorokat, fémtárgyakat, háztartási hulladékokat, egyéb fel nem sorolt hulladékokat) ártalmatlanítania kell, hívja diszpécserünket (+36 30 90 30 300).

A rendelhető konténer méretekkel, a konténer rendelés folyamatával vagy bármilyen kérdéssel kapcsolatban kérjük, tekintse meg a Gyakori kérdések szakaszt!

Fontos, hogy a kisebb hulladékot zsákokba tegye. Alternatív megoldásként, ha nehéz homogén anyagot adunk hozzá, akkor azt a tartály legaljára kell helyezni.

Konténer rendelés árak 16. kerület

Cégünk tarifái tartalmazzák a konténer tárolását a kívánt helyen, a megbeszélt időpontot, a konténer elszállítását, a szart professzionális válogatást és kezelést. Természetesen szükség esetén kiállítunk egy átvételi elismervényt, amelyet munkatársunk fizetéskor átad!

Az építőanyagokat, lebontott téglákat, habarcsot, apró betondarabokat, törmeléket, építőanyagok csomagolását, ajtók és ablakok kereteit és egyéb építési hulladékokat az építés és a felújítás során tiszta sittnek tekintjük. A lakóingatlan, ház, épület, raktár bontása vagy építése, felújítása után a keletkező nagyobb mennyiségű sittet el kell szállítani, szükség esetén szét kell válogatni.

konténer szállítás

Ezt szakmailag megtehetjük egy tanúsítvánnyal, amelyhez egyedi ajánlati árat adunk! Kátránypapír, pala, palatető, festék, autógumi, hígító, egyéb vegyszerek, olaj, olajjal szennyezett textíliák, rongyok, akkumulátorok, televíziók, telekommunikációs berendezések veszélyes hulladék kategóriába esnek. Természetesen van olyan lehetőség is, ha a fent említett területek valamelyikéből származó hulladékot ártalmatlanítani szeretné.

Kérjük, tájékoztassa diszpécserünket az igényeiről: +36 30 90 30 300

A SZERVIZ-TRANS egész évben 4-8 m³ méretű konténereket szállít a 16. kerületbe.

Naponta szállítjuk az építési, felújítási, bontási és zöldövezeti munkákhoz használt konténereket a Szlovák utca, a Csömöri utca, a Rákosi utca, az Ostoros utca, a Veres Péter utca és a Szabadföld utca területére.

Csapatunk bevallott célja valamennyi 16. kerületi konténer igény kielégítése. Bármely magánszemély, cég, társasház és a 16. kerületi önkormányzat is igénybe veszi a konténer szolgáltatást. Konténerek rendelhetők sittes bontási törmelék, háztartási hulladék, zöldhulladék és szemét elszállítására is.

szemetes konténer bérlés ár

A kerület lakói számára fontos a közterületek tisztasága. Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy például a szállítás során a hulladékot ponyvával borítsuk le, hogy a szóródó anyagok (pl. homok, gipsz) ne szóródjanak szét az utcákon.

Mivel az év bizonyos időszakaiban nagy az igény a konténerekre, érdemes néhány nappal korábban leadni a megrendelést! Igyekszünki az igényeket 24 órán belül teljesíteni, de többnyire 1-2 órán belül kivisszük a megrendelt hulladék konténert.

Nagyobb építkezésekhez és munkákhoz akár folyamatos tároló rendelkezésre állást is kérhet, hogy a munkafolyamatok megszakítás nélkül végrehajthatók legyenek.