Akciós sittszállítás teherautóval XIII. kerület Dózsa György út

Akciós sittszállítás teherautóval XIII. kerület Dózsa György út övezetében, akár azonnal (30)-944 3839!

Sittszállítás XIII. kerület Dózsa György út telefonszám: 06 30 944-3839 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

konténeres sittszállítás XIII. kerület Dózsa György út

Kedvező árú konténeres sittszállítás XIII. kerület Dózsa György út területén rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: 06 30 944-3839!

Ezért válasszon minket a sitt konténeres elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres hulladékszállítás hétvégén is!
 3. Nem kell válogatnia a hulladékot, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
 4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
 5. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, jól ismerjük ügyfeleink elvárásait!
 6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!

Akciós konténeres hulladékszállítás XIII. kerület Dózsa György út övezetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIII. kerület Dózsa György út vonzáskörzetében szinte azonnal megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megrakott konténert.   Hívjon minket, ha lelkiismeretes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához (30)-944 3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer szállítás ügyfélszolgálat XIII. kerület Dózsa György út

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek?  Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: 06 30 944-3839.
 3. Keverve is lehet pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, XIII. kerület Dózsa György út régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás XIII. kerület Dózsa György út vonzáskörzetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: 06 30 944-3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer rendelés hétvégén XIII. kerület Dózsa György út

Konténeres építési törmelék fuvarozás XIII. kerület Dózsa György út vonzáskörzetéből – hulladékválogató

Konténer bérlés XIII. kerület Dózsa György út, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer XIII. kerület Dózsa György út 06-30-944-3839.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot XIII. kerület Dózsa György út területén?

 1. Internetes oldalunk készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. XIII. kerület Dózsa György út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása XIII. kerület Dózsa György út

Néhány megszívlelendő tanács a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejáró méretét tanácsos egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres autó feltétlenül be tudjon menni a telekre.
 • Jóllehet védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer mélyére rakja.
 • Számítógépes kimutatás formájában tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha korábban pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megpakolására, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
 • A konténerek között van zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyebbé teheti a hulladék pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, érdeklődjön a telefonos ügyfélszolgálatunknál: (30)-944 3839.
 • Megnyugtató tudnivaló Önnek is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ilyen módon szavatoljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék szállítása.
 • Ha nehezebb szemetet rak a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, ellenkező esetben nem lehet vinni és szállítani őket.
 • Ha sok zsákot kell rakodni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás díja a helyszíni adottságoknak megfelelő megállapodáson alapul.

>Olcsó konténeres sittszállítás!

Rugalmas konténeres sittszállítás XIII. kerület Dózsa György út vonzáskörzetében konténer rendelés 06-30-944-3839!

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és szemét elszállítása konténerrel XIII. kerület Dózsa György út

XVII. kerületi sittlerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különféle összetételű pl. fa szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a 06-30-944-3839 számon. Amennyiben webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat XIII. kerület Dózsa György út telefonszám

Modern gépsorunk által kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő üzemekbe szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet által működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk XIII. kerület Dózsa György út övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk XIII. kerület Dózsa György út körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIII. kerület Dózsa György út régiójában. Ha házában, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elvitelét XIII. kerület Dózsa György út környékén, vagy behozhatja saját maga is a sittlerakónkba.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás XIII. kerület Dózsa György út környékéről – hulladékválogató

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer XIII. kerület Dózsa György út 06 30 944-3839.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

építési bontási hulladék lerakó XIII. kerület Dózsa György út

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. XIII. kerület Dózsa György út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása XIII. kerület Dózsa György út

A legkedvezőbb hulladékszállítás XIII. kerület Dózsa György út régiójában?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e választani.

konténeres kocsi bérlés XIII. kerület Dózsa György út

Aktuális díjaink

A hulladék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékleadás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a sitt elviteléhez?

Sokszor előfordul, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elfuvarozandó szemét mennyiségét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

A konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert viszünk Önnek. A hulladékok telerakása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a szemetet.

szemétszállító konténer XIII. kerület Dózsa György út

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: (30)-944 3839.
 3. Keverve is lehet rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, XIII. kerület Dózsa György út területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás hétvégén is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06-30-944-3839!