Akciós konténeres szemétszállítás XIII. kerület Madridi utca

Akciós konténeres szemétszállítás XIII. kerület Madridi utca övezetében, akár azonnal 06 30 944-3839!

Konténer rendelés azonnal XIII. kerület Madridi utca: 06 30 944-3839 (reggel 7 és este 8 óra között, minden nap)

konténeres sittszállítás XIII. kerület Madridi utca

Olcsó konténeres sittszállítás XIII. kerület Madridi utca területén rögtön tudunk indulni, akár munkaszüneti napokon is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: 06 30 944-3839!

Ezért vegyen igénybe minket a sitt konténeres elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres hulladékszállítás munkaszüneti napon is!
 3. Nem kell csoportosítani a hulladékot, pakolhatja a konténerbe, ahogy jön!
 4. A konténert nagyon rövid időn belül ki tudjuk szállítani!
 5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, pontosan ismerjük ügyfeleink elvárásait!
 6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a rokonainak is!

Olcsó konténeres szállítás XIII. kerület Madridi utca övezetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIII. kerület Madridi utca régiójában nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a tele konténert.   Hívjon minket, ha lelkiismeretes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére (30)-944 3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer rendelés telefonszám XIII. kerület Madridi utca

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem?  Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 30 944-3839.
 3. Keverve is szabad rakni a különböző sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, XIII. kerület Madridi utca területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás XIII. kerület Madridi utca vonzáskörzetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: 06 30 944-3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer rendelés hétvégén XIII. kerület Madridi utca

Konténeres építési törmelék fuvarozás XIII. kerület Madridi utca vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás XIII. kerület Madridi utca, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés XIII. kerület Madridi utca 06 30 944-3839.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására XIII. kerület Madridi utca területén?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. XIII. kerület Madridi utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
konténeres szemétszállítás XIII. kerület Madridi utca

Néhány gyakorlati tipp a konténeres szállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a hulladék minimális mozgatás végett. A bejárati kapu szélességét ajánljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító kocsi garantáltan be tudjon menni a telekre.
 • Noha védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer aljába helyezze.
 • Elektronikus adatbázisunkban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes adatot, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megpakolására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
 • A konténerek között akad zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyebbé teheti a hulladék pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: (30)-944 3839.
 • Megnyugtató dolog az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén szavatoljuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen elérhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék elvitele.
 • Ha nehezebb szemetet rak a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, ellenkező esetben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
 • Ha sok zsákot kell felpakolni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkadíja a helyszíni feltételeknek megfelelő egyezségen alapul.

>Pénztárcabarát konténeres sittszállítás!

Gyors konténeres sittszállítás XIII. kerület Madridi utca területén konténer rendelés (30)-944 3839!

Hulladékátvétel XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres sittszállítás XIII. kerület Madridi utca

A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa szemetet.

Csapatunk hívható a 06 30 944-3839 számon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor az alábbi fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám XIII. kerület Madridi utca

Korszerű gépsorunk révén kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakképzett kollégák révén üzemeltetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit rakodhat le nálunk XIII. kerület Madridi utca vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is rendelhet tőlünk XIII. kerület Madridi utca övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIII. kerület Madridi utca körzetében. Ha házában, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását XIII. kerület Madridi utca régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás XIII. kerület Madridi utca régiójából – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés XIII. kerület Madridi utca 06 30 944-3839.

Minden évben mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

lakossági hulladékudvar XIII. kerület Madridi utca

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mivel kezdetben csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. XIII. kerület Madridi utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása XIII. kerület Madridi utca

A legolcsóbb törmelékszállítás XIII. kerület Madridi utca övezetében?

Ha a szemétszállítás összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az összerakott szemetet.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A hulladékszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e megrendelni.

konténeres sittszállító XIII. kerület Madridi utca

Áraink

A sitt elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elszállítandó törmelék mennyiségét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert kérjenek.

Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen megfelelő kapacitású építési konténert tudunk biztosítani. A törmelék rakodása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

konténer méretek köbméter XIII. kerület Madridi utca

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: (30)-944 3839.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, XIII. kerület Madridi utca közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres hulladékszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: (30)-944 3839!