Akciós konténeres sittszállítás Pesterzsébet-Szabótelep XX. kerület

Akciós konténeres sittszállítás Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület régiójában konténer rendelés, akár 1 órán belül 06 30 944-3839!

Sittszállítás Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület telefonszám: 06 30 944-3839 (reggel 7 és este 8 óra között, minden nap)

konténeres Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület

Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület vonzáskörzetében rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: 06 30 944-3839!

Ezért vegyen igénybe minket a sitt konténeres elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres hulladékszállítás hétvégén is!
 3. Nem kell szétválogatnia a hulladékot, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
 4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!
 5. Több évtizedes tapasztalatunk van, jól ismerjük ügyfeleink elvárásait!
 6. Nem célunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!

Olcsó konténeres szállítás Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület vonzáskörzetében akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a tele konténert. Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a telkére 06-30-944-3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer rendelés telefonszám Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat: 06 30 944-3839.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület környékén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: (30)-944 3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer rendelés hétvégén Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület

Ipari hulladék elvitele Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület régiójából – hulladékkezelő központ

Konténeres szállítás Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület +36 30 90 30 300.

Minden évben mintegy 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület övezetében?

 1. Internetes oldalunk készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt tároló konténert.
 3. Az építési konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
konténeres szemétszállítás Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület

Néhány gyakorlati tanács a konténeres szállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejáró méretét ajánljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres kocsi garantáltan be tudjon hajtani a telekre.
 • Jóllehet védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer aljába helyezze.
 • Elektronikus adatbázisunkban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer rakodására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
 • A konténerek között van zárható és lenyitható típusú is, ami könnyítheti a hulladék pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: 06 30 944-3839.
 • Megnyugtató információ Önre nézve is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén szavatoljuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék elszállítása.
 • Ha sittet rak a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, különben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
 • Ha sok zsákot kell rakodni az autóra, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás munkabére a helyszíni feltételeknek megfelelő megállapodáson alapul.

>Kedvező áron történő konténeres sittszállítás!

Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület környékén konténer rendelés 06 30 944-3839!

Hulladékátvétel XVII. kerületi hulladékudvarunkban és törmelékszállítás konténerben Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különböző anyagú pl. papír szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 30 944 3839 számon. Ha webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület

Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakképzett kollégák segítségével üzemeltetett központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület régiójában. Ha házában, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., kedvező áron megoldjuk ezek elvitelét Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület régiójából – hulladékudvar

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület +36 30 90 30 300.

Minden évben mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!

hulladéklerakó Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület

A legjobb árú törmelékszállítás Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület övezetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e választani.

konténeres kocsi bérlés Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület

Lomelszállítási díjak

A lom elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakási díj

Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő szemét volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert igényeljenek.

A konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert kínálunk. A szemét rakodása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis könnyebb behordani a szemetet.

szemétszállító konténer Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: (30)-944 3839.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Pesterzsébet-Szabótelep, XX. kerület régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó törmelékszállítás konténerben akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 30 90 30 300!