Akciós konténeres sittszállítás Budafok

Akciós konténeres sittszállítás Budafok területén, akár 1 órán belül 06 30 944-3839!

Konténeres sittszállítás ügyfélszolgálat: 06 30 944-3839 (reggel hat és este tíz óra között, minden nap)

Konténeres sittszállítás Budafok

Olcsó konténeres sittszállítás Budafok területén bármikor hívhat, akár ünnepnapon is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: 06 30 944-3839!

Ezért hívjon minket a konténeres sitt elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Megfizethető konténeres szállítás
 2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres sittszállítás hétvégén is! 0-24 konténeres sittszállítás
 3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
 4. A konténert akár 1 órán belül ki tudjuk szállítani!Konténer most
 5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, részletesen ismerjük ügyfeleink kívánságait!Lelkiismeretes konténeres
 6. Nem célunk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!Konténeres sittszállítás
kontenertelefonszam

Kedvező áron történő konténeres szállítás Budafok környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Budafok környékén szinte azonnal megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a tele konténert. Hívjon minket, ha tisztességes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához (30)-944 3839! Konténer garancia
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: (30)-944 3839.
 3. Keverve is lehet rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Budafok közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező árú konténeres sittszállítás Budafok régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: (30)-944 3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

Néhány megszívlelendő tipp a konténeres szállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a hulladék minimális mozgatás végett. A bejárati kapu méretét javasoljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító kocsi feltétlenül be tudjon hajtani a telekre.
 • Jóllehet védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer aljába helyezze.
 • Számítógépes adatbázisunkban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes adatot, de ha korábban pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megpakolására, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
 • A konténerek között akad zárható és lenyitható konténer is, ami könnyítheti a szemét rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: 06-30-944-3839.
 • Megnyugtató dolog az Ön számára is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén garantáljuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen elérhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként szétválogatva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok szállítása.
 • Ha nehezebb szemetet pakol a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, különben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
 • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell rakodni az autóra, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkadíja a helyszíni viszonyoknak megfelelő egyezségen alapul.

>Kedvező árú konténeres sittszállítás!

Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás Budafok környékén 06 30 944-3839!