Akciós konténer rendelés XIII. kerület Róbert Károly körút

Akciós konténer rendelés XIII. kerület Róbert Károly körút területén, akár azonnal 06 30 944-3839!

Konténer rendelés azonnal XIII. kerület Róbert Károly körút: 06 30 944-3839 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

konténer árak XIII. kerület Róbert Károly körút

Kedvező árú konténeres sittszállítás XIII. kerület Róbert Károly körút régiójában rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: 06 30 944-3839!

Ezért hívjon minket a konténeres sitt elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres sittszállítás hétvégén is!
 3. Nem kell válogatnia a hulladékot, pakolhatja a konténerbe ömlesztve is!
 4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
 5. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, részletesen ismerjük ügyfeleink kívánságait!
 6. Nem célunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket!

Akciós konténeres hulladékszállítás XIII. kerület Róbert Károly körút vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIII. kerület Róbert Károly körút övezetében nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a tele konténert. Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére 06-30-944-3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer szállítás ügyfélszolgálat XIII. kerület Róbert Károly körút

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: 06-30-944-3839.
 3. Keverve is szabad pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Meddig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, XIII. kerület Róbert Károly körút vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Pénztárcabarát konténeres sittszállítás XIII. kerület Róbert Károly körút övezetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: (30)-944 3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer rendelés hétvégén XIII. kerület Róbert Károly körút

Ipari hulladék elvitele XIII. kerület Róbert Károly körút vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

Konténer bérlés XIII. kerület Róbert Károly körút, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés XIII. kerület Róbert Károly körút 06 30 944-3839.

Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe XIII. kerület Róbert Károly körút vonzáskörzetében?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben csak egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. XIII. kerület Róbert Károly körút egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása XIII. kerület Róbert Károly körút

Néhány gyakorlati tanács a konténeres szállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a hulladék minimális mozgatás végett. A bejárati kapu méretét tanácsos megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres jármű mindenképpen be tudjon menni a telekre.
 • Noha védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer mélyére helyezze.
 • Elektronikus nyilvántartásban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes adatot, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megtöltésére, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
 • A konténerek között akad zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyítheti a hulladék rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon az ügyfélszolgálatunkon: 06 30 944-3839.
 • Megnyugtató tudnivaló az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ilyen módon biztosítjuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elszállítása.
 • Ha nagy tömegű hulladékot helyez a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, ellenkező esetben nem lehet vinni és szállítani őket.
 • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felpakolni az autóra, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkadíja a helyszíni adottságoknak megfelelő egyezségen alapul.

>Kedvező áron történő konténeres sittszállítás!

Rugalmas konténeres sittszállítás XIII. kerület Róbert Károly körút övezetében konténer rendelés (30)-944 3839!

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és szemét elszállítása konténerrel XIII. kerület Róbert Károly körút

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. műanyag szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a 06-30-944-3839 számon. Ha weboldalunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám XIII. kerület Róbert Károly körút

Modern gépsorunk révén szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák által üzemeltetett telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban XIII. kerület Róbert Károly körút övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk XIII. kerület Róbert Károly körút vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIII. kerület Róbert Károly körút régiójában. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását XIII. kerület Róbert Károly körút régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, táskák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele XIII. kerület Róbert Károly körút régiójából – hulladékkezelő központ

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés XIII. kerület Róbert Károly körút 06-30-944-3839.

Évente mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A tároló konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, !

hulladékudvar XIII. kerület Róbert Károly körút

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. XIII. kerület Róbert Károly körút egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása XIII. kerület Róbert Károly körút

A legkedvezőbb törmelékszállítás XIII. kerület Róbert Károly körút vonzáskörzetében?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e igényelni.

konténeres sittszállító XIII. kerület Róbert Károly körút

Aktuális díjaink

A lom elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

Sokszor előfordul, hogy az emberek nem jól számolják ki az elvitetendő hulladékok volumenét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert kérjenek.

A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen megfelelő kapacitású konténert viszünk Önnek. A szemét rakodása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.

konténer méretek köbméter XIII. kerület Róbert Károly körút

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: (30)-944 3839.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, XIII. kerület Róbert Károly körút közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: (30)-944 3839!