Akciós építési törmelék elszállítás XIII. kerület Reiter Ferenc utca

Akciós építési törmelék elszállítás XIII. kerület Reiter Ferenc utca övezetében, akár azonnal 06 30 944-3839!

Konténer rendelés azonnal XIII. kerület Reiter Ferenc utca: 06 30 944-3839 (reggel 7 és este 8 óra között, minden nap)

konténeres XIII. kerület Reiter Ferenc utca

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás XIII. kerület Reiter Ferenc utca területén rögtön tudunk indulni, akár munkaszüneti napokon is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: 06 30 944-3839!

Ezért hívjon minket a sitt konténeres elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres sittszállítás ünnepnapon is!
 3. Nem kell válogatnia a szemetet, pakolhatja a konténerbe ömlesztve is!
 4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
 5. Több évtizedes tapasztalatunk van, pontosan ismerjük ügyfeleink elvárásait!
 6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás XIII. kerület Reiter Ferenc utca területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIII. kerület Reiter Ferenc utca övezetében akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a tele konténert.   Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához (30)-944 3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer szállítás ügyfélszolgálat XIII. kerület Reiter Ferenc utca

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges?  Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 30 944-3839.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, XIII. kerület Reiter Ferenc utca környékén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres sittszállítás XIII. kerület Reiter Ferenc utca régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: 06 30 944-3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer rendelés hétvégén XIII. kerület Reiter Ferenc utca

Konténeres építési törmelék fuvarozás XIII. kerület Reiter Ferenc utca körzetéből – hulladékválogató

Konténer bérlés XIII. kerület Reiter Ferenc utca, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer XIII. kerület Reiter Ferenc utca (30)-944 3839.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot XIII. kerület Reiter Ferenc utca környékén?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. XIII. kerület Reiter Ferenc utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
konténeres szemétszállítás XIII. kerület Reiter Ferenc utca

Néhány hasznos tipp a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejárati kapu méretét érdemes megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító jármű feltétlenül be tudjon jutni a telekre.
 • Jóllehet védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer aljába pakolja.
 • Elektronikus kimutatás formájában vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha hamarabb pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer rakodására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
 • A konténerek között található zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyebbé teheti a szemét rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt a telefonos ügyfélszolgálatunknál: (30)-944 3839.
 • Megnyugtató tudnivaló Önre nézve is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így szavatoljuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen elérhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék szállítása.
 • Ha sittet pakol a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, ellenkező esetben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
 • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell felrakni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás díja a helyszíni feltételeknek megfelelő egyezségen alapul.

>Pénztárcabarát konténeres sittszállítás!

Akár 1 órán belüli konténeres sittszállítás XIII. kerület Reiter Ferenc utca régiójában konténer rendelés (30)-944 3839!

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és építési törmelék elszállítása konténerrel XIII. kerület Reiter Ferenc utca

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. papír szemetet.

Csapatunk hívható a 06-30-944-3839 számon. Ha weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor a lenti fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám XIII. kerület Reiter Ferenc utca

Korszerű gépsorunk segítségével szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe visszük.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítjuk, ahol a sittet szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet segítségével irányított lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk XIII. kerület Reiter Ferenc utca régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk XIII. kerület Reiter Ferenc utca régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIII. kerület Reiter Ferenc utca környékén. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elszállítását XIII. kerület Reiter Ferenc utca környékén, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele XIII. kerület Reiter Ferenc utca régiójából – hulladékkezelő központ

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer XIII. kerület Reiter Ferenc utca (30)-944 3839.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!

hulladékválogató XIII. kerület Reiter Ferenc utca

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. XIII. kerület Reiter Ferenc utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása XIII. kerület Reiter Ferenc utca

A legkedvezőbb lomelszállítás XIII. kerület Reiter Ferenc utca övezetében?

Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.

A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés XIII. kerület Reiter Ferenc utca

Hulladékszállítás árak

A hulladék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

Sokszor előfordul, hogy az emberek nem jól számolják ki az elszállítandó szemét mennyiségét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású konténert kérjenek.

A tároló konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag abszolút megfelelő kapacitású szemetes konténert viszünk Önnek. A lomok telerakása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

hulladék konténer bérlés XIII. kerület Reiter Ferenc utca

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 30 944-3839.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, XIII. kerület Reiter Ferenc utca régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: (30)-944 3839!