Akciós 6-8 köbméteres konténer rendelés XIV. kerület Nagy Lajos király útja

Akciós 6-8 köbméteres konténer rendelés XIV. kerület Nagy Lajos király útja területén, akár azonnal (30)-944 3839!

Sittszállítás XIV. kerület Nagy Lajos király útja telefonszám: 06 30 944-3839 (reggel 7 és este 8 óra között, minden nap)

konténeres sittszállítás XIV. kerület Nagy Lajos király útja

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás XIV. kerület Nagy Lajos király útja területén rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: 06 30 944-3839!

Ezért vegyen igénybe minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres sittszállítás hétvégén is!
 3. Nem kell szétválogatnia a hulladékot, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
 4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
 5. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, pontosan ismerjük ügyfeleink igényeit!
 6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a barátainak is!

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás XIV. kerület Nagy Lajos király útja régiójában 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIV. kerület Nagy Lajos király útja vonzáskörzetében hívása után mindjárt megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megrakott konténert.   Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére (30)-944 3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer szállítás ügyfélszolgálat XIV. kerület Nagy Lajos király útja

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem?  Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb információkat a következő telefonszámon kaphat: 06-30-944-3839.
 3. Keverve is szabad pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, XIV. kerület Nagy Lajos király útja környékén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás XIV. kerület Nagy Lajos király útja régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: 06 30 944-3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer szállítás XIV. kerület Nagy Lajos király útja

Ipari hulladék elvitele XIV. kerület Nagy Lajos király útja övezetéből – hulladékudvar

Konténer bérlés XIV. kerület Nagy Lajos király útja, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés XIV. kerület Nagy Lajos király útja (30)-944 3839.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot XIV. kerület Nagy Lajos király útja területén?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. XIV. kerület Nagy Lajos király útja egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
konténeres szemétszállítás XIV. kerület Nagy Lajos király útja

Néhány hasznos tanács a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejáró szélességét érdemes megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító autó mindenképpen be tudjon jutni a telekre.
 • Jóllehet védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer aljára rakja.
 • Elektronikus nyilvántartásban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha korábban pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megpakolására, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
 • A konténerek között akad zárható és lenyitható típusú is, ami könnyítheti a szemét pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon az ügyfélszolgálatunkon: (30)-944 3839.
 • Megnyugtató dolog az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így garantáljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen elérhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék elvitele.
 • Ha sittet helyez a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, különben nagyon nehéz vinni és szállítani őket.
 • Ha nagy mennyiségű zsákot kell rakodni az autóra, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás munkabére a helyszíni feltételeknek megfelelő megállapodáson alapul.

>Akciós konténeres sittszállítás!

Gyors konténeres sittszállítás XIV. kerület Nagy Lajos király útja környékén konténer rendelés 06 30 944-3839!

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres sittszállítás XIV. kerület Nagy Lajos király útja

A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. fa hulladékot.

Csapatunk rendelkezésre áll a 06-30-944-3839 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon XIV. kerület Nagy Lajos király útja

Modern gépsorunk segítségével szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.

Sittlerakónk célja, hogy a szakképzett személyzet közreműködésével működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk XIV. kerület Nagy Lajos király útja környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk XIV. kerület Nagy Lajos király útja környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIV. kerület Nagy Lajos király útja vonzáskörzetében. Ha házában, a padláson felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét XIV. kerület Nagy Lajos király útja környékén, de elhozhatja Ön is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, táskák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele XIV. kerület Nagy Lajos király útja vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés XIV. kerület Nagy Lajos király útja 06 30 944-3839.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladékválogató XIV. kerület Nagy Lajos király útja

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. XIV. kerület Nagy Lajos király útja egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás XIV. kerület Nagy Lajos király útja

A legkedvezőbb törmelékszállítás XIV. kerület Nagy Lajos király útja övezetében?

Ha a szemétszállítás díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A sittszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást érdemes-e választani.

konténeres kocsi bérlés XIV. kerület Nagy Lajos király útja

Aktuális díjaink

A sitt elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Gyakorta megesik, hogy megrendelőink alábecsülik az elvitetendő sitt mennyiségét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert igényeljenek.

A konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű konténert szállítunk ki. A sitt telerakása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.

építési konténer XIV. kerület Nagy Lajos király útja

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: (30)-944 3839.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, XIV. kerület Nagy Lajos király útja régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 30 944-3839!