Akciós 3-4 köbméteres konténer rendelés XIV. kerület Limanova tér

Akciós 3-4 köbméteres konténer rendelés XIV. kerület Limanova tér régiójában, akár azonnal 06 30 944-3839!

Konténer rendelés azonnal XIV. kerület Limanova tér: 06 30 944-3839 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

sitt konténer rendelés XIV. kerület Limanova tér

Akciós konténeres sittszállítás XIV. kerület Limanova tér területén rögtön tudunk indulni, akár munkaszüneti napokon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: 06 30 944-3839!

Ezért hívjon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

  1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
  2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres szállítás munkaszüneti napon is!
  3. Nem kell válogatnia a hulladékot, pakolhatja a konténerbe, ahogy jön!
  4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!
  5. Több évtizedes tapasztalatunk van, behatóan ismerjük ügyfeleink igényeit!
  6. Nem célunk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha boldog lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!

Olcsó konténeres hulladékszállítás XIV. kerület Limanova tér övezetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIV. kerület Limanova tér régiójában nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megpakolt konténert.   Hívjon minket, ha lelkiismeretes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a telkére (30)-944 3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

Budapesti konténeres cég XIV. kerület Limanova tér

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténer kell?  Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
  2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: (30)-944 3839.
  3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
  4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
  5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, XIV. kerület Limanova tér területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
  7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
  8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező árú konténeres sittszállítás XIV. kerület Limanova tér övezetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: (30)-944 3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer rendelés hétvégén XIV. kerület Limanova tér

Ipari hulladék elvitele XIV. kerület Limanova tér övezetéből – hulladékudvar

Konténeres szállítás XIV. kerület Limanova tér, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés XIV. kerület Limanova tér 06 30 944-3839.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot XIV. kerület Limanova tér területén?

  1. Internetes oldalunk készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
  2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
  3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
  5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
  6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
  7. XIV. kerület Limanova tér egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
konténeres szemétszállítás XIV. kerület Limanova tér

Néhány gyakorlati tanács a konténeres sittszállítással kapcsolatban

  • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a hulladék minimális mozgatás végett. A bejárati kapu szélességét tanácsos megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító jármű feltétlenül be tudjon menni a telekre.
  • Habár védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer aljába helyezze.
  • Elektronikus kimutatás formájában vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
  • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megpakolására, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
  • A konténerek között akad zárható és lenyitható típusú is, ami könnyítheti a szemét rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt a telefonos ügyfélszolgálatunknál: 06-30-944-3839.
  • Megnyugtató tudnivaló Önnek is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így biztosítjuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
  • Nehezen elérhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék elszállítása.
  • Ha nehezebb szemetet rak a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, különben nagyon nehéz vinni és szállítani őket.
  • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felpakolni a szállító konténeres kocsira, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás díja a helyszíni feltételeknek megfelelő egyezségen alapul.

>Kedvező árú konténeres sittszállítás!

Megbízható konténeres sittszállítás XIV. kerület Limanova tér régiójában konténer rendelés 06 30 944-3839!

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és építési törmelék elszállítása konténerrel XIV. kerület Limanova tér

A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különféle összetételű pl. műanyag hulladékot.

Csapatunk hívható a (30)-944 3839 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a következő képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon XIV. kerület Limanova tér

Korszerű gépsorunk segítségével szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítjuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakképzett kollégák révén működtetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit rakodhat le nálunk XIV. kerület Limanova tér régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk XIV. kerület Limanova tér körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIV. kerület Limanova tér övezetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elszállítását XIV. kerület Limanova tér övezetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele XIV. kerület Limanova tér körzetéből – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés XIV. kerület Limanova tér 06 30 944-3839.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A tároló konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!

építési bontási hulladék lerakó XIV. kerület Limanova tér

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

  1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
  2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
  3. A konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
  5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
  6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
  7. XIV. kerület Limanova tér egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása XIV. kerület Limanova tér

A legolcsóbb lomelszállítás XIV. kerület Limanova tér vonzáskörzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.

A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást ajánlott-e megrendelni.

konténeres sittszállító XIV. kerület Limanova tér

Lomelszállítási díjak

A törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Hulladéklerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elszállítandó szemét mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút az igényeihez szabott méretű tároló konténert viszünk Önnek. A törmelék rakodása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

szemetes konténer bérlés XIV. kerület Limanova tér

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
  2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: 06-30-944-3839.
  3. Keverve is lehet rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
  4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
  5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, XIV. kerület Limanova tér közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
  7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
  8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő törmelékszállítás konténerben akár szombaton is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: (30)-944 3839!